berki mazsi

Az ember mindig tanul még azokon a napokon is amikor azt érzi hogy semmi különleges nem történt vele. Ahogy már írtunk róla Berki Krisztián és Mazsi házassága válságba kerültA pár pszichológus segítségével dolgozik azon hogy rendbehozzák a kapcsolatukat.


Berki Renata V Instagram A Mai Naptol Egeszen Vasarnap Estig 10 Kedvezmennyel Vasarolhato Meg Minden Mazsi Favorite Termek Ked Fashion Women S Top Women

1 day agoBerki Mazsi nemrég Instagram-oldalán osztott meg egy mosolygós képet ami alatt összegezte az elmúlt időszak történéseit.

. Berki most a házassági évfordulójukon tett közzé hosszabb posztot amelyben elárulta valóban komoly problémával találták szembe magukat. Számos dolgot másképpen csinálna azonban úgy gondolja hogyha ezek nem lettek volna úgy ahogy akkor. Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni.

Korábban arról is vallottak hogy egy szülési depresszióba kerültek és pszichológus segítségét kérték. Berki berki mazsi instagram érdekes Nehéz napokon van túl a népszerű influenszer Berki Mazsi és nemrég született kisbabája amiről Instagram-oldalán számolt be követőinek. Mazsi azt is elmondta mi volt az a pont amikor rájött hogy külső segítséget kell kérniük Krisztiánnal.

A már több mint 200 ezer követővel rendelkező influenszer fontosnak tartja közösségi oldalán hogy őszinte tartalmakat osszon meg amikkel segíteni. Berki Krisztián egy különösen vicces bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán a követőivel. Berki Mazsi és pszichológusa Roboz Zsóka a TV2 Mokka című műsorában beszéltek arról hogyan vezethet egy terhesség vagy egy szülés a házasság megromlásához.

De a felszín alatt nem voltak rendben a dolgok. Berki Mazsi jól tudta hogy lehetnek olyan kihívások az életében amikor a padlóról kell felállnia és bizonyos dolgokat átértékelnie. A legfrissebb hírek ittMazsi vasárnap azonban egy fotót osztott meg ugyanis a Veszprém megyei Zánkán jártak ahol kihasználták a napsütést.

1 day agoÚgy tűnik újabb drámai pillanatok vannak kibontakozóban Berki Krisztián és Berki Mazsi között akik már nem egy fedél alatt laknak. Berki Krisztián és Berki Mazsi decemberben vallott arról hogy válságba került a házasságuk. Akik kíváncsiak voltak rá élőben nézhették ahogy megszületik Berki Krisztián és Mazsi kislánya Emma Katerina.

Mazsi kezd visszatalálni önmagához. A szülés utáni időszak azonban nem volt könnyű a házaspár számára dolgozni kellett a kapcsolatukon ugyanis megváltoztak a szerepek amit nehezen visel az izomcelebMazsi sokat fogyott az elmúlt. Éppen a napokban derült ki hogy a Mazsi terhessége alatt zátonyra futott a kapcsolatuk és jelenleg pszichológus segítségével.

Arról már korábban is mesélt hogy nagyon jó viszonyt ápol jelenlegi terapeutájával illetve Mazsi hatására is jobban odafigyel mentális egészségére. Buster Berki Krisztián és Mazsi éppen egy éve kötötték össze az életüket hivatalosan és úgy tűnt hogy az izomceleb és kedvese tökéletes párt alkotnak.


Pocakos Foto Mazsirol Babat Var Berki Krisztian Felesege Blikkruzs Hu Formal Dresses Red Formal Dress Fashion


Berki Mazsi Az Anyasagrol Minden Este Kezunket A Pocakomra Teve Imadkozunk Egyutt In 2021 Minden Movie Posters Movies


Startlap Recept Steak Relocation


Pin On Fur Jackets Parkas For Real Dudes


Jelenlet By S Toth Marta Berki Mazsi Krisztian 50 Eves Korara Miniszterelnok Lesz


Pin On Megvasarolando Dolgok


Woty 2020 Ok Voltak Az Idei Glamour Gala Legcsinosabb Sztarparjai Galeria Femcafe Pelz


Babat Var Berki Krisztian Felesege Foto Lab Coat Fashion Coat


Pin On Guided Meditation

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel